Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 31 in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/router/package.module.router.php on line 465

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 30 in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/router/package.module.router.php on line 465
Oprydning i Aarhus kommune | zymes.dk ツ

Oprydning i Aarhus kommune

Det der med streak i 365 dage, det kommer vi nok aldrig til. Vi tog sidste år hele August – det var længe nok. Men, vi har besluttet at vi i Maj måned (medmindre der er nogle dage vi ikke gider) skal have udfyldt alle de tomme dage. I den anledning kan vi jo ligeså godt lave noget “fornuftigt”. Oprydning!

Der ligger utrolig mange ensomme caches rundt omkring i kommunen, både traditionelle, løste ? man ikke lige får kigget mere på, multier som vi ikke har taget så mange af, osv. Denne måned vil vi bruge til at fokusere på “oprydning” i traditionelle og løste ? – indenfor Aarhus kommune. En anden gang må vi så tage en multi-måned.
Der er ikke sat noget fast mål for hvor mange vi mindst skal have, men målet er at få udfyldt de “tomme dage” i Maj. Også kommer vi jo også nærmere til at kunne tage “Challenge: Aarhus 1000” (GC3G390), som alt for længe har været den nærmeste vores hjemmekoordinat.

Aktive og ufundne traditionelle i Aarhus kommune pr. 1. Maj 2014
Aktive og ufundne traditionelle i Aarhus kommune pr. 1. Maj 2014


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.