Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 31 in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/router/package.module.router.php on line 465

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 30 in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/router/package.module.router.php on line 465

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258
Maker Madness, MEGA & CITO | zymes.dk ツ

Maker Madness, MEGA & CITO

Der er sket meget siden sidst, så vi tager bare lige en kort gennemgang af det sidste nye.
Sidste weekend var vi til Maker Madness event (GC50573), i Open Space Aarhus.

“Open Space Aarhus (OSAA) er en organisation, hvis primære arbejde ligger i at skaffe midler til at kunne leje og drive et centralt placeret sted, der kan bruges af organisationens medlemmer. Dette gøres ved at indkræve medlemskontingenter, søge sponsorater og lignende.”

Maker MadnessOSAA har lokaler lige ti minutters gang fra hvor vi bor, men vi valgte alligevel at tage bilen derned, da vi skulle have en del ting med. Dagens plan var fremstilling af caches, hvilket folk åbenbart ikke tog så seriøst – vi var vist de eneste der fik lavet noget. Mange skulle lige en tur ind i værkstedet og se hvad vi lavede, men ingen lavede noget selv. Men vi fik da gang i nogle nye ting, og fik ros og forslag. Mon de skal laves helt færdig i påsken? Har vist ikke tid før..
En lokal geocacher der var medarrangør af eventet holdte et oplæg om “den kreative cache”. Han skulle vist egentlig efter planen snakke om “den perfekte cache”, men havde valgt at lave det lidt om – for som han selv sagde; det er en utrolig subjektiv ting.
Gennem hans snak havde han valgt nogle cacher ud til storskærmen som han fortalte om hvorfor var gode, og af de 6-7 stykker han viste var en af dem da også vores – pga. Zofrost’s gode historier i “Jagten på ræven” (GC4NANK) og hele vejen igennem vores julekalender (GC414GR) ;)

MEGA!Nu er der snart weekend igen, også skal vi igen til event. Denne gang MEGA (GC4C5K9) i Vamdrup. Med små 800 tilmeldte, må det være vores hidtil største event, det sidste MEGA i Københavnstrup endte vist på lige over 500 deltagere. Måske vi tager derover igen i år til version 2, det lyder til de har fået en del erfaringer fra sidst, hvor der ikke var planlagt det helt vilde program. Derudover, hvis vi nu lige skulle til København alligevel, havde man jo lige en undskyldning for at besøge Den Blå Planet.
Vi skal tidligt op for at nå det hele på lørdag, da vi skal starte i Vamdrup kl 09.00 – så med en god times kørsel, skal vi op kl.. tidligt!

Der er også snart CITO-weekend, og da ingen havde lavet et event i Aarhus området (faktisk nærmest jylland-området) fire uger før start, skyndte vi os at oprette et (GC517KA). Indtil videre 7-8 tilmeldte, men det skal nok komme!
Mere om det senere!

CITO i Skjoldhøjkilen


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.