Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 31 in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/router/package.module.router.php on line 465

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 30 in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/router/package.module.router.php on line 465
31 Days of Geocaching | zymes.dk ツ

31 Days of Geocaching

I August måned har Groundspeak (geocaching.com) som noget nyt holdt “31 Days of Geocaching”. For hver dag måneden igennem, hvor man loggede en cache eller et event, ville man så få en souvinir på sin profil. Som mange andre, gik vi efter at få dem alle – og det lykkedes!
Det har været meget forskellige dage. Nogle med “lange” ture, nogle med “ud-og-find-en-enkelt-tæt-på-vejen-og-hjem-igen”-ture, nogle hvor vi skulle igennem mandshøje brændenælder, en hvor jeg var ved at falde i en å (fordi jeg gik gennem mandshøje brændenælder, og ikke kunne se ned…), og… osv. osv.
Måneden bød også på en FTF-jagt, efter en 1,5/1,5. Et kvarters tid efter frigivelse stod vi fem mand på stedet – men ingen cache ville frem. Men vi fandt et pindsvin!

PindsvinVi havde jo i forvejen kvalificeret os til “50 grå hår” (GC31HH0), så da Hvid Rute #1-75 (GC4FMP4) blev frigivet, valgte vi at det var på tide at kvalificere os til “Challenge – 100 blå på én dag” (GC3VAM7).
D. 28/8 kørte vi så hjemmefra ved 9-tiden, og startede med at tage de 71 ud af 75 stk på Hvid Rute. Efter turen på 18,2km (dels i bil, dels til fods), var det på tide at komme hjem og lufte hunden. Derefter var det afsted igen.
Efterhånden som aftenen så småt nærmede sig, var vi forbi Anettes sandwich. Aldrig har jeg været så skuffet. En sandwich-biks uden bacon?!!!?
Nå, men vi fandt nogle flere og tog hjem for at hente hunden, og komme ud til Aarslev Engsø. Der skulle ligge 10 stk. natcaches rundt om søen – vi fandt 3…). Derefter havde vi ret travlt med at finde de sidste 4-5 stykker, men det lykkedes! Få minutter i midnat blev den sidste cache logget, og turen gik hjemad, efter en laang dag!
Dagen endte så med 100 mystery fund, ca. 10km på gåben, og en del km. i bilen.


31in31
 Som en afslutning på måneden, tog vi til eventet “DK-MegaEvent 2013” (GC481VX) – som ingen på tidspunktet vidste om blev til et MEGA-event.
Vi startede med at tage fra Aarhus fredag aften, med færgen til Sjællands Odde. Turen derover gik i forhold til sidst (da vi hentede hunden) meget gynge-fri. Da vi ankom til campingpladsen var klokken ca. 21.10 – og pladsen lukkede kl. 21.00 – så vi kunne ikke komme ind ): .. Nå, så måtte vi lade bilen stå ude, og slæbe telt og ting ind på gåben.
Det blev lørdag morgen, og vi satte kursen mod eventet, hvor der allerede var kommet nogle stykker. Dagen gik med tovtrækning, DM i ammoboks-kast, bagning af snobrød osv.
Det var ret begrænset hvor mange vi kunne kende hjemme fra Aarhus, det var stort set kun Jesper (Mia&Jesper) og Jerking.
Et par timer før eventet sluttede tog vi ud og fandt et par skatte, før det igen var tilbage til næste event – Herstedhøje CITO (GC4GG5G). Efter CITO-eventet tog vi ud og fandt noget mad, også gik turen tilbage til Campingpladsen. Klokken var kun omkring 19.00, så vi besluttede at tage et par specielle cacher, når vi nu var igang alligevel. Det endte så med flere end vi troede.
Eventet gik hen og blev MEGA, med 519 deltagere! Så dagens caches blev: MEGA, CITO, traditionel, multi, mystery, letterbox, wherigo, virtuel og en earth! 9 forskellige typer. Normalt går folk efter ti typer på et døgn, men da den ene var MEGA, synes vi at 9 var udmærket!
Geogrej og Gjensen’s shop Geocoin.dk var også til eventet – så vi kom lige hjem med 8 nye coins.. Ups!

MEGA!Søndag morgen gik turen først ud efter en webcam-cache (GCMAC9), og derefter en tur i Zoo. Der har jeg ikke været siden.. Mange år siden. Der er godt nok blevet lavet meget om ihvertfald – det ser godt ud! Ret smart med tunnelen under vejen, så Zoo ligger på begge sider.
Efter Zoo gik turen igen mod Sjællands Odde, for at finde en færge hjem. Men.. Næste færge med ledig plads til en bil – om 3 timer. Nå. Men så fik vi da også lige tømt spidsen af Sjællands Odde!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/zymes.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.